AGENDA VAN OPLEIDINGEN EN HERHALINGEN

BBMI + OAI (Beheerder Brand Meld Installatie + Ontruiming Alarm Installatie) opleiding. Wij realiseren in 3 dagdelen BBMI+OAI opleidingen op onze locatie. Deze NIBHV gecertificeerde opleiding bestaat uit drie dagdelen, de deelnemers maken in de tussenliggende tijd een huiswerkopdracht over hun eigen BMI en OAI welke zij op het derde dagdeel gaan uitleggen en verdedigen. Aan het einde van dit dagdeel maken zijn een schriftelijk NIBHV examen. Heeft u interesse neem dan contact met ons op en dan kijken wij hoe wij het kunnen realiseren. De all-in kosten bedragen € 416,00 per persoon.

PREVENTIEMEDEWERKER. Op maandag 25 september 2023 kunnen u en/of uw medewerkers de preventiemedewerker opleiding op onze locatie volgen. Deelnemers volgen dan de 1 daagse NIBHV opleiding die met een schriftelijk NIBHV examen wordt afgerond. Wanneer de deelnemers dit examen met een voldoende hebben afgesloten bezitten zij de juiste kennis, de inzichten en weten werkwijzen toe te passen zodat zij in uw bedrijf of organisatie de taken op het gebied van preventie kunnen realiseren. De all-in kosten bedragen € 345,00 per persoon.

EHBK "Eerste Hulp Bij werken met Kinderen".  Deze NIBHV opleiding kunnen wij op uw of op onze locatie uitvoeren. Het is een speciaal samengestelde opleiding voor degene die met kinderen werken of daar op passen. Na het met goed gevolg afleggen van de opleiding maken de deelnemers een schriftelijk NIBHV examen. Wanneer de opleiding hebt gevolgd en deelneemt aan de jaarlijkse herhaling voldoet u aan de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang (WIKK). De 1 daagse maatwerk opleiding kost € 111,00 per persoon all-in.

EHBO OPLEIDING. De Nikta erkende EHBO opleiding kost € 265,00 per persoon all-in en duurt 1 volle lesdag waarbij het nodig is dat de deelnemers het lesboek echt goed hebben geleerd. Is de EHBO cursus voor jou gratis? Dat zou kunnen, veel zorgverzekeraars vergoeden dit in het aanvullende pakket en dan is het volgen van deze cursus dus gratis! Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en leer hoe jij jezelf en anderen na een ongeval écht kunt helpen.

EHBO HERHALING. Als EHBO-er volgt u 2x per keer bij ons de jaarlijkse herhalingslessen van ieder 4 uur waarbij iedere keer verdieping en herhaling zal plaatsvinden. Aan het einde van de tweede herhaling wordt een schriftelijk NIKTA examen afgenomen om uw certificering geldig te houden. Wij draaien meerdere keren per kwartaal de EHBO herhalingslessen op onze eigen locatie en op locaties bij onze opdrachtgevers. Vanwege de hoge frequentie kunt u het beste even bellen of mailen, wie weet kunnen wij u zo in een groep indelen en kunt u aan al snel aan het werk. De all-in kosten bedragen € 75,00 per persoon per keer.

  • EHBO certificaat deel 2 van 2023 dinsdag 12 september, woensdag 13 september, dinsdag 26 september, woensdag 04 oktober, vrijdag 03 november 2023.

EMERGENCY FIRST RESONDER (Engelstalig) nodig voor uzelf of uw medewerkers? Wij realiseren op aanvraag de Fire Fighting en First Aid and CPR lesdag op onze of bij voldoende deelnemers op uw locatie. De Engelstalige basisopleiding bestaat uit een BO-lesdag en een EH-lesdag in van 8 uur. Hierbij wordt steeds de nieuwste lesmethodiek en het NIBHV lesboek gebruikt. Wij maken ieder jaar nieuwe lesplannen en uitdagingen. De opleiding kost € 377,00 per persoon all-in. Neem contact met ons op, dan kijken wij samen naar de beste oplosiing voor uw bedrijf of organisatie.

VCA VOL OPLEIDING. Regelmatig realiseren wij deze 1 daagse opleiding voor leidinggevenden op onze locatie van 08.00-16.30 uur. Meld je aan voor deze opleiding en het beeldscherm examen op een aparte examenlocatie in Eindhoven aan. De kosten bedragen € 322,00 per persoon all-in.

VCA BASISOPLEIDING. Op maandag 30 oktober 2023 verzorgen wij van 08.00-16.30 uur op onze leslocatie deze 1 daagse opleiding voor medewerkers in- en op de bouw en petrochemie. Meld je aan voor de opleiding met beeldscherm examen op een aparte examenlocatie in Eindhoven. De kosten zijn € 278,00 per persoon all-in.

BHV BASISOPLEIDING (Nederlandstalig). Op de navolgende data realiseren wij van 08.00-16.30 uur deze twee daagse opleiding op onze locatie. Hierbij wordt de nieuwste NIBHV lesmethodiek en het lesboek gebruikt. De opleiding kost € 377,00 per persoon all-in.

  • Vrijdag 26 september de BO lesdag en op vrijdag 13 oktober de EH lesdag.

  • Vrijdag 20 oktober de BO lesdag en op maandag 23 oktober de EH lesdag.

  • Maandag 11 december 2023 de BO lesdag en op donderdag 14 december 2023 de EH lesdag.

  • Donderdag 11 januari 2024 de BO lesdag en op donderdag 01 februari 2024 de EH lesdag.

  • Donderdag 22 februari 2024 de BO lesdag en op donderdag 29 februari 2024 de EH lesdag.

Komen deze lesdagen je niet goed uit neem dan contact met ons op. Lees meer...

BHV HERHALING 2021 (Nederlandstalig). Meerdere keren per week draaien wij BHV herhalingen op onze locatie of op locatie bij onze opdrachtgevers de jaarlijkse BHV herhaling. Informeer of u of uw BHV-ers daarbij kunnen aansluiten om een gedegen praktijkgerichte BHV herhaling te ervaren.

Uiteraard kunnen wij onze gehele agenda en planning niet compleet op onze website zetten. Hiernaast treft u enkele opleidingen, herhalingen aan waaraan u door het tijdig inschrijven aan kunt deelnemen. Maar let op: vol = vol.

VCA BASISOPLEIDING - VCA VOL OPLEIDING - EPT , HEFTRUCK, REACHTRUCKOPLEIDING - EHBO - BHV - AED UITLEG EN REANIMATIE INSTRUCTIE - BEHEERDER BRANDMELDCENTRALE (BBMI-OAI) - INSTRUCTIE KLEINE BLUSMIDDELEN - MAATWERK VEILIGHEIDSTRAININGEN vraag ons naar de mogelijkheden zodat wij samen met u kunnen kijken wanneer dit het beste schikt om het te realiseren! Lees meer ...