Links

https://www.nibhv.nl/opleiders Het NIBHV en V.V.C. helpen je bij het bewust werken aan veiligheid binnen jouw organisatie. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving die voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. Dat doen we vanuit onze expertise op het gebied van bedrijfshulpverlening, bedrijfsnoodorganisaties en brand- en arbeidsveiligheid. Kies voor een up-to-date cursus die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen in Nederland. NIBHV controleert jaarlijks of NIBHV Keurmerkopleiders voldoen aan de eisen.

http://vp-advies.nl/ De keuze voor een studie of het ontdekken van mogelijkheden in je loopbaan zijn belangrijke momenten in je leven. Deze keuze bepaalt immers hoe jouw toekomst er (verder) uit gaat zien. Naast het feit dat kiezen lastig is, kan het ook leuk zijn om je toekomst stap voor stap meer vorm te geven. Dit kan door het kiezen van een opleiding die bij jou past of door het zetten van een nieuwe stap in jouw loopbaan.

https://koolmonoxide.brandweer.nl/test/ Hoe groot is jouw risico op koolmonoxidevergiftiging? Doe de test.

http://www.sardogs-thor.be Sardogs staat voor Search And Rescue Dogs. Dit is een vereniging die geleider en honden opleiden voor operationeel reddingswerk. Zij trainen op alle mogelijke verschillende disciplines, zoals vlakte, bos, puin, gebouwen en dergelijke. Dit doen zij zowel met honden die zoeken naar levende en overleden personen.

http://www.civh.nl CIvH (Crisis Interventie van Hulp- en dienstverleners) traint BOTS (bedrijfs opvang teams), buddys en andere collegiale ondersteuners in het bijstaan van collegas die een incident hebben meegemaakt, met als doel:

  • beperken van de impact van de gebeurtenis.
  • faciliteren van het herstelproces.
  • helpen naar een aangepast functioneren op het werk en thuis.
  • indien nodig doorverwijziging naar een hoger niveau van psychosociale onderteuning.

http://www.overheid.nl Deze website biedt toegang tot alle informatie van de Nederlandse overheid op internet.


http://www.nen.nl De NEN begeleidt en stimuleert de ontwikkeling van normen. Normen zijn afspraken die marktpartijen met elkaar maken over de kwaliteit en veiligheid van hun producten, diensten en processen.


http://www.brandweer.nl De brandweer ziet samen met andere hulpdiensten toe op uw veiligheid. De brandweer houdt zich bezig met het voorkomen en bestrijden van brand, en het beperken van de gevolgen van brand. Ook voeren zij vanuit 25 veiligheidsregios de regie bij rampenbestrijding.


http://www.arboportaal.nl Kennis over arbeidsomstandigheden met praktisch toepasbare kennis en informatie voor MKB ondernemers, werkgevers, werknemers en Arbo professionals.


http://www.brandwonden.nl De Nederlandse Brandwondenstichting doet er alles aan om brandwonden te voorkomen en slachtoffers te helpen.

VAN VEEN CONSULTANCY:

Boven Zijde 8
5626 EB Eindhoven
Industrieterrein Kapelbeemd
Bedrijfsnummer 4628

Telefoon: 040-2566041
Mail: info@vanveenconsultancy.nl