Medewerkers

AD EN WILLY VAN VEEN

Wij hebben Van Veen Consultancy in oktober 2001 opgericht. In de wandelgangen ook wel V.V.C. genoemd. Wij staan graag met onze voeten op de grond, leveren kwaliteit en bieden integrale veiligheid in heel het land. Niet voor niets is onze bedrijfs slogan "Uw veiligheid is onze zorg".

Om al onze activiteiten te kunnen uitvoeren hebben wij een groep fijne mensen om ons heen waar wij mee samenwerken en altijd een beroep op kunnen doen.

Wim, is onze veiligheidsman bij opleidingen, herhalingen en oefeningen. Samen bedenken wij al vele jaren nieuwe lesplannen en maken oefen- brandapparatuur. Als het nodig is springt hij bij om de lunch voor deelnemers te verzorgen.
Ben, werkt eveneens als onze veiligheidsman bij opleidingen, herhalingen en oefeningen. Hij helpt ons ook mee met het bedenken van nieuwe lesplannen en het maken van oefen- brandapparatuur. Verder is hij lotusslachtoffer, EHBO instructeur en als het nodig is springt hij bij om de lunch voor deelnemers te verzorgen.
Miriam, krijgt u aan de lijn als wij druk zijn met het draaien van trainingen of andere werkzaamheden. Zij neemt dan onze telefoon aan, kent ons (bedrijf) door en door en zorgt dat wij met u contact opnemen zodra daar een mogelijkheid voor is.
Eric, verzorgt voor ons al heel veel jaren al het tekenwerk van vluchtroutetekeningen. Hij voert, daar waar dat nodig is, ook opleverwerkzaamheden van veiligheidsmiddelen bij onze opdrachtgevers uit.
Ismail, is onze keurmeester. Hij voert de controles, onderhoud en keuringen aan de brandblusmiddelen, vluchtwegaanduidingen en noodverlichtingen bij onze opdrachtgevers uit. Als projectiedeskundige biedt hij ons op zijn vakgebied ondersteuning.
Mathon, werkt voor ons als EHBO instructeur en veiligheidsman bij opleidingen, herhalingen en calamiteitenoefeningen.
Eric, is naast zijn drukke werkzaamheden altijd bereid om bij calamiteitenoefeningen als slachtoffer op te treden. Ook hij is actief in het klussen en uitdenken van lesmaterialen. Als het nodig is springt hij bij om de lunch voor deelnemers te verzorgen.
Tonny, helpt ons bij allerlei hand- en spandiensten zoals het doen van boodschappen, verzorgen van de lunch en het bedenken en uitvoeren van nieuwe uitdagingen voor BHV-ers.

Wist u dat V.V.C. regelmatig gebruik maakt van zelfstandigen, gediplomeerde freelancers, deskundigen en mensen die betrokken zijn bij ons bedrijf?

Is dit mogelijk ook iets voor u? Laat hier uw gegevens achter!